ISO

mapa strony   |   strona główna   |  jak do nas trafić
 
HACCP
  menu podręczne
 
  HACCP
 
Korzyści z posiadania systemu HACCP
 
Największa korzyść polega na wyprodukowaniu bezpiecznej żywności. Inne zalety systemu są następujące :
  • Jest łatwy do zastosowania i zrozumienia
  • Zapobiega problemom w uzyskaniu bezpiecznego produktu
  • Przewiduje możliwe zagrożenia, a nie opiera się na doświadczeniu wynikającym z niepowodzeń
  • Gromadzi środki i pomoc na obszarach zagrożenia
  • Ogranicza potrzebę końcowej kontroli wyrobu
  • Może być zastosowany w różnej wielkości zakładach produkcji żywności
  • Daje konsumentom pewność bezpieczeństwa procesu produkcyjnego
  • Pozwala przedsiębiorcom spełnić wymagania prawne produkcji bezpiecznej żywności
  • Systemowe podejście do udoskonalania skutecznego nadzoru i kontroli
  • Może być zastosowany na wszystkich etapach procesu produkcji żywności i obrotu nią
  • Stanowi uzupełnienie Systemów Zarządzania Jakością, takich jak EN PN ISO 9001-2000
  • Jest skuteczniejszy od tradycyjnych planów kontroli
  formularz zgłoszeniowy

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani wdrożeniem systemu prosimy o wypełnienie formularza.

formularz
 
  zaufali nam
 
 
praca w DJB
Zobacz aktualne oferty pracy
 

Polecamy : Dotacje Unijne